Mek | Montage

Vi har stor erfarenhet av montage, både där vi är med från början och konstruerar samt uppdrag där vi monterar efter kunds konstruktion. I våra lokaler kan vi förbereda installation och göra stora delar av montage. Vi har här även möjlighet att göra testkörningar om detta efterfrågas.

Vår personal har varit delaktig i stora montage inom exempelvis skogsindustri, petroleumindustri, kraftindustri och övriga industrier. De har även erfarenhet av att arbeta till havs/offshore. Om du endast behöver montagehjälp har vi möjlighet att tillhandahålla vår personal till ditt uppdrag. Här ingår även personal med lång erfarenhet av robotinstallation.

Nuvarande lokaler är på 500 kvm och vi har en lyftkapacitet på 5 ton. Vid behov har vi tillgång till lokal med den dubbla lyftkapaciteten, 10 ton. Vi planerar utbyggnad och hoppas att vi inom en snar framtid kan erbjuda ännu bättre förutsättningar för dig som kund.

Vi har här både svetsstationer och plats för montage. Montagedelen är uppdelad efter vitt och svart material så vid de uppdrag som rör vitt material bedrivs dessa i en separat del av vår verkstad. Där bearbetas inget svart material.

Vi har förutom våra kallsågar idag även möjlighet att klippa stora plåtar i vår tre meter breda gradsax. I verkstaden har vi också en manuell svarv och en mindre manuell fräs så att vi kan tillverka en hel del mindre komponenter till montage.

Om du inte är säker på att ditt uppdrag passar oss, ring gärna och tala om vad du behöver. Vi kommer att göra vårt bästa för att du ska få det resultat du önskar. Vi har goda kontakter inom flera områden och är flexibla i vårt arbete. Det finns inga bestämda ramar för vilket område vi arbetar inom även om vårt huvudområde är svetsning och rörmontage.

Det är kundens behov som står i fokus för oss.

Vi är ett mindre bolag med bred kompetens. Detta gör oss effektiva med möjlighet att ta fram kostnadseffektiva lösningar. Vi erbjuder dig en snabb återkoppling och ett väl genomarbetat offertförslag.