Svetskompetenser

Samtliga svetsare som är anställda av Tech Weld i Blekinge AB innehar svetsarkompetenser certifierade av tredjepart enligt ISO 9606 / 14732.

Några exempel är:

  • MMA
  • MIG/MAG
  • TIG
  • MEKANISERAD TIG (Orbitalsvetsning)

Prov för nuvarande svetsarcertifikat är utförda enligt EN 287/ISO 9606. I dagsläget täcker vi svetsning inom både rostfritt och svart material.

I vårt nuvarande arbete använder vi ofta Orbitalsvetsning och Mekanisearad TIG-svetsning på de uppdrag som innefattar till exempel skarvning av och insvetsning av rör.

Vi utför kontinuerligt intern utbildning och det finns alltid möjligheter för våra svetsare att träna på olika operationer i vår verkstad i Karlshamn.

Våra främsta svetsare har över tjugo års erfarenhet av avancerad svetsning inom områden som kärnkraft, varvsindustri, skogsindustri, petroleumindustri, processindustrin och liknande. Dessa har arbetat både nationellt och internationellt, inom och utom Europa.

Vår personal används inte bara till våra egna projekt. Vi har även möjlighet att vid behov hyra ut vår personal till kund för varierande uppdrag.

Detta skapar en trygghet för dig som kund där du kan förlita dig på att vi tar ansvar för och följer upp våra anställdas kunskap och behörighet. I samtliga uppdrag bifogas en kopia av aktuella svetsares certifikat vid det tillfälle då svetsning för just er som uppdragsgivare utförs.

Techweld-svetskompetenser-licens